Logo

Over deze site

Over deze site

Wat vind je op deze website?

Infovoorkinderen.nl is een website voor als je tussen de 8 en 12 jaar bent. Op deze website vind je uitleg en tips over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over verkering, vrienden maken, huiswerk en je eigen lichaam.

Informatie waar je op kunt vertrouwen

Verschillende mensen kijken of de informatie op deze website klopt. Zij hebben verstand van de onderwerpen. Je kunt de informatie op deze website dus vertrouwen. Dat kun je zien aan het keurmerk onder de teksten, het blauwe rondje.

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Dan zie je naast de teksten waar je bij jou in de buurt hulp kunt vinden. Of gebruik de links naar andere websites. Want dat je antwoord krijgt op jouw vragen, is het allerbelangrijkste!

Wie heeft deze site gemaakt?

Deze website is gemaakt door de Opvoedinformatie Nederland. Die zorgt ervoor dat ouders, jongeren en kinderen goede informatie krijgen waarop zij kunnen vertrouwen. Heb je vragen of opmerkingen over deze website? Mail die dan naar contact@opvoedinformatie.nl. Wil je op de hoogte blijven van de tips en actualiteiten voor ouders, jongeren en kinderen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Deel deze informatie via social media